Un arădean curajos a imobilizat un hoț care a furat mai multe produse dintr-un magazin. Vezi aici VIDEO

Data publicare: Vineri, 27 Septembrie, 2019 Total: 1481 accesari

Un arădean curajos a imobilizat un hoț care a furat mai multe produse dintr-un magazin. Vezi aici VIDEO

Joi după-amiază, un arădean ce se afla la cumpărături într-un magazin, a dat dovadă de mult curaj și spirit civic dezvoltat. Acesta a observat un tânăr în magazin, care luase mai multe produse de pe rafturi și le-a introdus sub vestimentația proprie.  Dându-și seama de activitatea ilegală a tânărului, bărbatul l-a somat să le pună la loc, dar acesta a luat-o la fugă spre ieșirea din magazin. Cursa tânărului a fost întreruptă de ușile de acces cu senzor, care nu au reacționat la viteza de deplasare a acestuia, fiind imobilizat.

Angajații societății comerciale au solicitat de urgență intervenția unui echipaj de jandarmerie, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, a ajuns de urgență la adresa indicată, iar în urma verificărilor efectuate și a vizionării camerelor de supraveghere instalate în magazin, a constatat faptul că, tânărul în vârstă de 20 de ani din Arad, a sustras produse de cosmetică în valoare de 500 de lei. Filmările din arhiva camerelor de supraveghere au scos la iveală încă două activități ilegale desfășurate de același tânăr, la același magazin, în zile diferite, producând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de < furt și distrugere>.  Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În continuare se fac cercetări în acest caz, suspectul fiind predat organelor de cercetare penală din cadrul IPJ Arad.