Vizita de lucru a reprezentanților de la InTimes Concept in Cartagena continua

Data publicare: Vineri, 27 Septembrie, 2019 Total: 2910 accesari

Vizita de lucru a reprezentanților de la InTimes Concept in Cartagena continua

Miercuri, reprezentantii “Federación de Tropas y Legiones de las Fiestas de Carthagineses y Romanos de Cartagena”, alaturi de oficialii cartaginezi, au oferit echipei InTimes Concept privilegiul de a taia impreuna panglica la inaugurarea targului de mestesugari din cadrul festivalului care are loc in orasul de la malul Marii Mediterane in aceasta perioada.




La acest targ, mestesugarii din regiunea Murcia, si nu numai, isi pot vinde produsele artizanale in corturi amenajate specific, cu tema istorica.




Dupa ce au fost martori ai recrearii evenimentelor istorice din prima jumatate a festivalului, echipa InTimes Concept a cinat in campamentul celor 50 de trupe cartagineze si legiuni romane cu reprezentantii Amstel, cel mai important partener al evenimentului pentru o lunga perioada de timp. Colaborarea tocmai a fost prelungita pentru inca 4 ani de zile.




Romania, prin InTimes Concept, este singura tara cu care federatia spaniola a inceput o colaborare pentru organizarea festivalului si in afara Cartagenei, in toti cei 30 de ani de existenta. Iar asta nu pentru ca altii nu si-au dorit acest lucru, ci pentru ca organizatorii nu au fost convinsi. Chiar si la aceasta editie a festivalului, un reprezentant al Ministerului Turismului din Tunisia a venit in Spania pentru a purta negocieri cu federatia trupelor si legiunilor tocmai pentru acelasi motiv.














https://www.facebook.com/InTimes/

http://cartaginesesyromanos.es/