Mihai Constantinescu NU a murit! Presa din România a fost invadată de stirea falsă!

Data publicare: Vineri, 27 Septembrie, 2019 Total: 1240 accesari

Mihai Constantinescu NU a murit! Presa din România a fost invadată de stirea falsă!

Mihai Constantinescu se află în continuare la spital, după un stop cario-respirator suferit în luna mai.

 

Stirea cum că îndrăgitul cântăreţ ar fi murit a apărut pe mai multe site-uri de ştiri naţionale care apoi s-a cascadat vineri după-amiază în presa locală, însă ştirea este una falsă.

 

Vestea falsă a morţii cântăreţului a provocat reacţii dure. Fosta soţie a acestuia a confirmat că artistul este în viaţă şi a catalogat drept „inuman“ faptul că s-a propagat o astfel de ştire. Mai mult, Mihaela Constantinescu a declarat că îi va da în judecată „pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia“.   

 

„Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia“, a spus Mihaela Constantinescu pentru Click.

 

Și Mirabela Dauer a scris despre informațiile false lansate de presă. 

”Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta! Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim!”, a scris Mirabela Dauer pe pagina de Facebook.