Cu hoața...în stația de tramvai. Ce a pățit o femeie de 70 de ani din Arad

Data publicare: Joi, 26 Septembrie, 2019 Total: 1041 accesari

Cu hoața...în stația de tramvai. Ce a pățit o femeie de 70 de ani din Arad

O arădeancă a fost prinsă în timp ce fura din poșeta altei femei, acte și bani. Ghinionul ei a fost că în apropiere se aflau și polițiștii care au prins-o pe hoața de 60 de ani.

O femeie din Arad, în vârstă de 60 de ani, în loc să-i poți spune ”bunica”, ne adresăm cu ”hoața”, care la o vârstă destul de înaintată este lipsită de bun simț și ”echipată” cu mult tupeu. Hoața de 60 de ani, în timp ce se afla în stația de tramvai din zona Teatrului s-a furișat lângă o femeie în vârstă de 70 de ani și i-a furat din poșetă, portofelul cu acte și 312 lei. Nu știm dacă hoața a folosit tot metoda nou abordată cu ”pot sa vă ajut”. 

”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat, în flagrant delict, o arădeancă de 60 de ani, în timp ce sustrăgea un portofel cu documente și 312 lei din poșeta unei femei de 70 de ani, într-o stație de tramvai din zona Teatrului. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.

foto:arhiva