Aradenii de la InTimes Concept in Cartagena

Data publicare: Luni, 23 Septembrie, 2019 Total: 989 accesari

Aradenii de la InTimes Concept in Cartagena

Inca o piatra de temelie pentru evenimentul InTimes, ce va avea loc anul viitor in Arad, a fost pusa prin deplasarea unei echipe formata din Marius Simion, Ciprian Cristea si Marius Porcolean, fondatorul si co-fondatorii InTimes Concept, la grandiosul eveniment “Fiestas de Chartagineses y Romanos”, ce are loc in fiecare an in Cartagena, Spania. Acestia au avut parte de onoarea de a purta focul sacru in cadrul ceremoniei de deschidere a editiei aniversare cu numarul 30.

https://www.laverdad.es/cartagineses-romanos/directo-pregon-carthagineses-20190920212617-nt.html






Echipa InTimes Concept a ajuns in Cartagena onorand invitatia oficiala lansata de “Federación de Tropas y Legiones de las Fiestas de Carthagineses y Romanos de Cartagena”, prin presedintele Jose Antonio Meca Martinez, si a avut parte de o primire foarte calduroasa din partea membrilor federatiei cat si a autoritatilor locale, care au pregatit delegatiei un program zilnic foarte bine structurat.

In baza programului se vor urmari toate partile importante ale evenimentului, in toate cele 10 zile cat dureaza acesta. Totusi, vor fi imposibil de cuprins chiar toate actele teatrale, spectacolele, defilarile, concertele si alte evenimente mai mici care se desfasoara simultan, in multe puncte din oras.




Acest eveniment angreneaza intreg orasul, pentru reconstituirea istoriei ce ii reprezinta pe localnici. Cartaginezii traiesc cu trup si suflet acest eveniment, costumati in haine de epoca, transmitand astfel oricarui vizitator sentimente de nedescris, si transformand-ul intr-un eveniment de interes turistic international.

Echipa InTimes Concept, impreuna cu federatia spaniola de trupe si legiuni (Federación de Tropas y Legiones) si cu confederatia europeana a festivalurilor si evenimentelor istorice (Confédération Européenne des Fêtes et Manifestations Historiques), lanseaza o invitatie deschisa catre toti aradenii sa participe la reconstituirea unei bucati impresionante de istorie anul viitor, in Arad, la sfarsitul lunii Mai.

https://www.laopiniondemurcia.es/cartagena/2019/09/21/viajan-rumania-ver-exportar-fiestas/1054013.html

Mai multe detalii despre evenimentul din Cartagena, împreună cu o sumedenie de imagini și clipuri video, puteți vedea direct pe site-ul federatiei spaniole: http://cartaginesesyromanos.es

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si pentru a afla mai multedetalii despre evenimentul care va avea loc anul viitor in Arad, puteti urmari pagina de facebook InTimes Concept:

https://www.facebook.com/InTimes