Incendiu VIOLENT la un depozit de cereale din Sântana!

Data publicare: Duminica, 22 Septembrie, 2019 Total: 2057 accesari

Incendiu VIOLENT la un depozit de cereale din Sântana!

În acestă noapte în jurul orei 02.00, a fost anunțat un incendiu violent la un depozit de cereale din Sântana unde se aflau aproximativ 2000 tone de cereale. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la patru camioane de transport.

Intervenția a fost foarte dificilă datorită posibilității prăbușiri construcției a prezenței din abundență a materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției.

Astăzi la orele dimineții incendiul a fost lichidat, se mai acționa doar pentru stingerea ultimelor focare. O autospecială a Detașamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă a ars în totalitate depozitul și un cap tractor.

Cauza incendiului este în curs de stabilire. Forțele participante au fost compuse din trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, o Autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, doi ofițeri și 14 subofițeri de la Detașamentul Arad și Garda nr. 2 Chișineu Criș, două autospeciale și 9 voluntari de la SVSU Sântana.