Victorie spectaculoasă la Târgu Jiu: Pandurii – UTA 2-5

Data publicare: Sambata, 21 Septembrie, 2019 Total: 2473 accesari

Victorie spectaculoasă la Târgu Jiu: Pandurii – UTA 2-5

Toți cei trei atacanți ai UTA-ei au înscris în această dimineață, în victoria cu 5-2 pe terenul penultimei clasate Pandurii Târgu Jiu. Arădenii au învins clar și așteaptă cu un moral excelent meciul cu Dinamo.

UTA a deschis scorul prin Alexandru Ioniță, în minutul 15: fostul rapidist a primit o centrare de la A. Rus și a înscris cu capul, la colțul lung.  După doar două minute, tabela arăta deja 0-2: Miculescu i-a pasat în careu lui C. Rus, acesta a așezat pentru același Ioniță, care a înscris din 16 metri. Arădenii puteau mări diferența chiar înainte de pauză, dar portarul gazdelor a intervenit bine la șutul lui Miculescu, care, din păcate, a ieșit accidentat în minutul 44.

Partea secundă a început rău pentru „roș-albi”, cu o nouă accidentare, cea a lui Șeroni, dar și cu golul de 1-2, înscris de P. Popescu cu un lob din șase metri peste portarul Iacob.

Partida a fost „rezolvată” practic de Ciprian Rus, cu două goluri într-un interval de cinci minute, ambele în urma unor cornere executate de Romario Moise.

Gorjenii au redus din diferență prin Oiță, care l-a învins pe Iacob cu o lovitură de cap la colțul scurt.

În fine, golul de 2-5 a fost marcat de Buhăcianu în minutul 73, dintr-un assist al lui Oroian.

Pentru moment, victoria o duce pe UTA pe poziția a doua în clasament, la șase puncte de liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele, însă cu un meci mai puțin disputat față de echipa din Teleorman.

Pe utiști îi așteaptă o săptămână cu două meciuri pe teren propriu, ambele împotriva unor adversari din București: Dinamo, marți, de la ora 16:30, în Cupă și Daco-Getica, sâmbătă, de la ora 11:00, în campionat.

Formații:

UTA: Iacob – A. Rus, Ilie, Șeroni (Melinte 54), Tomozei – Ursu, Isac, Moise, Miculescu (Oroian 44) – C. Rus, Ioniță (Buhăcianu 65) Pe bancă: Bolboașă – Lorenzi, Vulturar, Hrezdac

 

Antrenor: Laszlo Balint

 

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă, Bratu, Vasilescu – Lu Yuefeng (N. Cotolan 74), Trancă (Erhard 77) – Nichifor, Takahashi, Rasoveanu – P. Popescu. Rezerve: Dinu – Unguru, Vișan, Filip, Hery Kim. 

 

Antrenor: Adrian Bogoi