Ce şoc! ce surpriză! Sergiu Vlad candidatul USR Arad la Primăria Arad, de parcă n-am zis că e oablă treaba de aproape un an!

Data publicare: Sambata, 21 Septembrie, 2019 Total: 3358 accesari

Ce şoc! ce surpriză! Sergiu Vlad candidatul USR Arad la Primăria Arad, de parcă n-am zis că e oablă treaba de aproape un an!

După “maratonul” democratic de alegere prin dezbateri într-o competiţie internă desfăşuată în trei episoade demne de iComedy, cu toată dragostea vorba lui Chiriac, presărată cu perle demne de material pentru cel puţin un doctorat în administraţie  (subiect pe marginea căruia vom reveni),  USR Arad a produs “surpriza surprizelor” cu Botoş de Bruxelles nu Andreea Marin, şi şi-a desemnat candidatul la primărie, deşi noi am mai spus că treba e oablă de aproape un an, nimeni altul decât experimentatul în antreprenoriatul patiseriei lu, mama, Sergiu Cosmin Vlad……şoc şi groză trebuia să punem în titlu.

 

Ciţeşte şi: Ce mascaradă! Candidatul USR pentru Primărie a fost decis, competiţia internă e o farsă!

 

Deci, aşa cum am scris exact acum 1 luna, adică în 21 august a.c., treaba asta democratică a fost stabilită de botoşelul de Bruxelles împreună cu câţiva de pe lângă el de aproape  1 an că “ăsta micu” de se exprimă mai rar decât gândeşte şi gesticulează, să nu fie cu supărare dar gesticulează înainte de a vorbi, va fi candidatul USR Arad la Primăria Arad …..  deci, niciun şoc, nicio surpriză, nicio democraţie băi nene, e vrăjeală..

 

Ce e de remarcat, că vrajeala asta de vot  a fost expusă ca un experiment democratic în care au votat de fapt 72 de membri din care 7 erau candidaţi care s-au votat pe ei, asta înseamnă în fapt  65 de membri efectiv, ăsta e vot democratic frate,sau atât e toată filiala municipală a USR Arad ? În condiţiile în care ei, organizatorii, adică Botoş,  oricum nu se aşteptau sau n-au vrut să fie mai mult de 100 de oameni la vot, căci atâtea buletine de vot au avut tipărite, iar la cifra asta ieşea cine trebuie probabil căci important e cine votează ca să fie important şi cine numără.

 

Aşadar:  iată rezultatele exprimate în procente!  nu în număr de voturi, căci probabil dădea ultra-mega-prost în live-ul urmărit pe Facebook mulţumită lui Ţuchemberg vorba lui Stan.

 

Sergiu Cosmin Vlad : 66,5 %  adică  48 voturi

Dorin Alexandru Paveloiu : 12,5%  adică 9 voturi

Ion Stan: 9,8% adică 7 voturi

Ioan Mircea Pereş: 2,8%  adică  2 voturi

Cosmin Traian Ţibulcă : 2,8%  adică  2 voturi

Ramona  Morjan: 2,8%  adică  2 voturi

Dan Mihai Sfârăilă : 2, 8%  adică  2 voturi

 

De remarcat că marele  şi guralivul fost sindicalist din primărie, Mircea Pereş,  pe lângă că s-a votat singur, a mai reuşit să convingă un coleg să-l voteze, la fel şi Cosmin Traian Ţibulcă, Ramona  Morjan, şi Dan Mihai Sfârăilă, pe lângă că s-au votat probabil singuri, ar fi grav dacă nici ei nu s-au votat, au mai reuşit să mai convingă pe cineva, asta probabil ca să nu fie chiar jenant, în democraţia lor s-au gândit că dă prost ca 4 din 7 candidaţi să nu obţină decât propiul vot adică 1,4% .


Cu alte cuvinte, credeti-mă, va fi mai mult decât distractiv să-l avem în competiţie pe Sergiu Cosmin Vlad, chiar se anunţa o campanie anostă, acum a devenit haioasă, asta dacă nu intră din nou ca în 2016, Samuel Caba, căci atunci va fi delir, dar şi pe marginea acestui subiect vom mai reveni în curând.


Parcă aud de la teatru: Sergiu!!! te vrem primar!!! Sergiu!!! te vrem primar!!! cine e tradătorul care a strigat Sergiu Bîlcea să plece acasă!!!!



T.B.