Maria Karina este tânăra ucisă cu sânge rece vineri seara, lângă Catedrala din Timișoara

Data publicare: Sambata, 21 Septembrie, 2019 Total: 1424 accesari

Maria Karina este tânăra ucisă cu sânge rece vineri seara, lângă Catedrala din Timișoara Vineri seara, o adevărată tragedie avut loc în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, unde Maria Karina (fata din imagine) a fost ucisă cu sânge rece, chiar de fostul ei iubit.

Crima care a îngrozit întreaga țară avut loc pe o alee din parcul de lângă Catedrala din Timișoara acolo unde Maria Carina se plimba liniștită cu o prietenă de-a ei, fără a se gândi vreo clipă ce avea să urmeze.

Se pare că cei doi tineri, Maria Karina, fată de 21 de ani și criminalul ei, Cosmin Titiș în vârstă de 31 de ani erau din Lupeni, județul Hunedoara și de câteva luni locuiau în Timișoara. 

În trecut cei doi aveau o relație, iar fata se pare că voia să se despartă de criminal, iar bărbatul nu accepta această idee.

Astfel, vineri seara, pe data de 20 septembrie a.c., criminalul a urmărit-o pe Karina, iar în momentul în care aceasta se afla în parcul de lângă Catedrală și a oprit-o. Apoi, cei doi au avut o discuție aprinsă. Brusc, criminalul a sărit la ea și a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit în gât, în față și în  piept.

Fata a murit în Ambulanța ce o transporta la spital.

Sursa: observator.tv