Ceea ce a pățit o mireasă te lasă mut de UIMIRE. VEZI VIDEO

Data publicare: Vineri, 20 Septembrie, 2019 Total: 2341 accesari

Ceea ce a pățit o mireasă te lasă mut de UIMIRE. VEZI VIDEO Dacă ai hotărât să-ți unești destinele, indiferent că ești bărbat sau femeie, ar fi bine să te gândești de 2 ori înainte să faci acest pas important din viață. Ceea ce a pățit o mireasă te lasă mut de uimire ! VEZI VIDEO

În cea mai importantă zi din viața ei, o mireasă a trecut prin clipe de neuitat, dar nu dinacelea pe care le trăiește orice mireasă, ci unele greu de uitat. Chiar în timpul nunții, mireasa a făcut o glumă ce a costat-o ”scump”. MIreasa a fost lovită de către propriul soț într-un moment în care frumoasa lui soție a făcut o glumă. Gestul bărbatului este impardonabil! 

În momentul tăierii tortului, mireasa s-a gândit să facă o farsă soțului, jucându-se cu felia de tort. Enervat la culme de gestul soției, mirele i-a aplicat o palmă de față cu toți invitații. Din cauza impactului puternic, mireasa a căzut pe spate.

De la începutul filmării se vede că cei doi nu aveau o stare prea bună, iar femeia a încercat să spargă puțin monotonia, doar că nu a ales un moment potrivit.


Soțul o lovește cu bestialitate și pleacă de lângă ea.

Invitații au sărit imediat în ajutorul femeii și au încercat să-l calmeze pe bărbat. Mireasa a rămas extrem de surprinsă de toată întâmplarea încât nu a putut reacționa pe moment.



video: youtube