Autobuz ce transporta 20 de persoane implicat într-un accident rutier pe drumul ce leagă Aradul de Timișoara

Data publicare: Marti, 17 Septembrie, 2019 Total: 1499 accesari

Autobuz ce transporta 20 de persoane implicat într-un accident rutier pe drumul ce leagă Aradul de Timișoara
În dimineața zilei de marți 17 septembrie a.c. a avut loc un accident rutier pe DN69 pe șoseaua ce leagă Aradul de Timișoara, între un autoturism și un autobuz în care se aflau 20 de persoane.
 
Se pare că șoferul unui autoturism, un tânăr de numai 24 de ani din județul Ialomița nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu un autobuz care circula în fața sa. Autobuzul, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani din Vinga, transporta 20 de persoane, care s-au speriat foarte tare în momentul impactului. Din fericire, niciun călător nu a fost rănit, însă, șoferul vinovat și alți doi pasageri care se aflau în autoturismul său au fost ușor răniți.

”Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit că în această dimineață, un bărbat de 24 ani, din jud. Ialomița, a condus un autoturism pe DN 69, înspre Timișoara, și datorită nerespectării distanței de siguranță față de un autobuz care se deplasa în fața sa (condus de un bărbat de 50 de ani, din Vinga), a intrat în coliziune cu acesta.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului precum și a doi pasageri din autoturism (un bărbat de 31 de ani, din Jud. Mehedinți și un altul de 49 de ani, din Șagu)” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă