Vineri 13 semptembrie ”Porți Deschise” la ISU Arad de Ziua Pompierilor

Data publicare: Vineri, 13 Septembrie, 2019 Total: 1316 accesari

Vineri 13 semptembrie ”Porți Deschise” la ISU Arad de Ziua Pompierilor Vineri 13 septembrie începând cu ora 12.00, arădenii cu mic cu mare sunt așteptați la sediul ISU Arad de pe strada Șaguna, de Ziua Pompierilor.

La sediul ISU din Arad, de pe strada Șaguna va avea loc o scurta ceremonie militară cu ocazia Zilei Pompierilor din România. De la ora 12 vor fi ”Porți Deschise” pentru toți cei care doresc să vadă cum se desfășoară munca pompierilor, autospecialele din dotare și vor fi organizate ateliere de prezentare a tehnicii de interventie. 

”Anul acesta manifestările de amploare le organizam în 14.09 începând cu ora 14 la Gurahont și Sebiș pentru ca sărbătorim 25 de ani de la înființarea celor 2 subunități. Sâmbătă de la ora 14.00 la Gurahont la Sediul Gărzii de Intervenție și de la ora 15.30 la Sebiș. La Sebiș in fata primăriei va avea loc ceremonialul militar și defilarea cu trupe și tehnica. În mod excepțional pentru aceasta activitate vom deplasa la Sebiș și Drapelul de Luptă a unității” a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George.