Un bărbat din Oradea ucis în stil mafiot în Costa Rica

Data publicare: Miercuri, 11 Septembrie, 2019 Total: 4784 accesari

Un bărbat din Oradea ucis în stil mafiot în Costa Rica

Bărbatul omorât în plină stradă în Costa Rica este orădean! El se numește Ionuţ-George Oţelac și avea 38 de ani. Bărbatul locuia de mai mulţi ani în Costa Rica, unde avea o condamnare pentru trafic de cocaină.

Înainte să se stabilească peste ocean, Ionuţ-George Oţelac a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv din Oradea, unde juca fotbal. Jurnaliştii din Costa Rica au obţinut o fotografie a paşaportului bărbatului, care arată că acesta este născut în Oradea, pe 28 martie 1981.

Orădeanul a fost omorât, marţi, în oraşul Alajuelita, în timp ce se afla în maşină alături de iubita lui, Raquel Gamboa Mora, un fotomodel cunoscut. Cei doi au fost împuşcaţi în stil mafiot, de doi motociclişti deghizaţi în angajaţi ai unui serviciu de livrare fast food.

Motocicleta pe care s-au aflat asasinii s-a apropiat de maşină, iar unul dintre ei a coborât şi a tras mai multe focuri de armă. Autoturismul a demarat în trombă, iar urmăritorii au pornit şi ei în grabă după acesta, pentru a-şi termina treaba.

Ionuţ-George a fost nimerit în cap şi în torace şi a murit înainte de sosirea ambulanţelor. Şi tânăra de 25 de ani care se afla cu el în maşină şi-a pierdut viaţa, în ciuda eforturilor salvatorilor.

Ionuţ-George Oţelac avea cazier pentru trafic de droguri, a relatat presa din Costa Rica. În 2000, el a fost arestat pe aeroportul Juan Santamaria pentru că a incercat să scoată din Costa Rica 20 de kilograme de cocaină în containere de aluminiu.


sursa :ebihoreanul.ro  
sursa video: youtube