Ioniță îi duce pe „roș-albi” în șaisprezecimile Cupei: Crișul – UTA 1-3

Data publicare: Miercuri, 11 Septembrie, 2019 Total: 2200 accesari

Ioniță îi duce pe „roș-albi” în șaisprezecimile Cupei: Crișul – UTA 1-3

UTA s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României după succesul cu 3-1 pe terenul celor de la Crișul Chișineu Criș. Fără îndoială, omul meciului a fost Alexandru Ioniță, care a reușit o „dublă” și a dat pasa pentru ultima reușită a „roș-albilor”, finalizată de Buhăcianu.

Contrar cursului jocului, Crișul a deschis scorul. Vulturar l-a faultat pe Roșu în careu, iar Ember a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri. UTA a egalat după aproximativ un sfert de oră, în minutul 25: Tomozei a centrat în careu pentru Ioniță, acesta a preluat excelent și a înscris cu un șut din cădere.

Repriza s-a încheiat la egalitate, dar în partea secundă UTA a arătat mult mai bine și a dominat meciul până la final.

1-2 s-a făcut în minutul 61: Ioniță a înscris un gol superb cu un șut de la distanță, fără șanse pentru goalkeeperul Rafael Zamfir.

În fine, tabela a fost închisă în minutul 81 de Buhăcianu, care a înscris cu capul din apropierea porții după o centrare perfectă venită de la același Ioniță.

UTA își va afla, probabil, săptămâna viitoare, adversarul din 16-imi, în mare măsură unul din Liga I.

În weekend, ambele echipe joacă acasă: UTA primește vizita lui CS Mioveni, duminică de la ora 11:30, iar Crișul înfuntă Viitorul Dăești, sâmbătă de la ora 17:00.

 

Formații:

UTA: Bolboașă – A. Rus, Melinte (Ilie 50), Șeroni, Tomozei – Moise, Vulturar (Lorenzi 60) – Ursu, C. Rus (Buhăcianu 77), Oroian – Ioniță. Pe bancă: Opric – Stancu, Salka, Hrezdac.

Antrenor: Laszlo Balint

Crișul: Zamfir – Clej, Sabău, Calvin, Blănaru, Birău (Piț 67) – Ember (Cocian 76), Mărmăneanu, Mateucă – Roșu, Codrea (Modan 56). Pe bancă: Pășcălău – Onuțan, Lung

Antrenor: Adrian Abrudean

Arbitru: Răzvan Lădar (Zalău); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Radu Paşcu (Satu Mare); Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara) şi Teodor Biriş (Hunedoara).