Mari emoții în prima zi de grădi, la Grădinița cu Program Pelungit Bambi din Arad

Data publicare: Luni, 09 Septembrie, 2019 Total: 2699 accesari

Mari emoții în prima zi de grădi, la Grădinița cu Program Pelungit Bambi din Arad Ca în fiecare an prima zi de grădiniță este încununată de multe buchete de flori lacrimi veselie bucurie și multe multe emoții. Așa a  fost și luni, 9 septembrie 2019, la Grădinița cu Program Prelungit Bambi din Arad, când micuții au pășit într-o nouă etapă din viața lor. 

Se spune că emoțiile din prima zi de "grădi" (așa cum spun cei mici n.r.) nu vor fi uitate niciodată și se pare că așa și este, dacă stăm să ne gândim, cu toții ne amintim de aceste momente minunate din copilărie. 

Prima zi de grădiniță înseamnă multe emoții, teama de necunoscut, dar și bucuria pășirii într-o nouă etapă din viața celor mici. 

Curtea Grădiniței Bambi din Arad a fost plină de culoare, baloane, buchete de flori una mai frumoasă ca alta, toate acestea în ciuda faptului că vremea părea destul de amenințătoare, dar Dumnezeu a ținut cu cei prezenți și a "amânat" puțin ploaia ce avea să vină. 

Într-un cadru festiv directorul Grădiniței Bambi, profesor Istrate Corina, în prezența părinților, precum și a invitaților de onoare a urat tuturor celor prezenți un an școlar plin de succese și mult spor în toate. 

La final cei mici au oferit cadrelor didactice buchete de flori și au făcut poze, care vor rămâne o amintire de neuitat, din prima zi de "grădi".