Alegerile în Biroul Judeţean al PLUS Arad dau cu MINUS, demisii și acuzații grave !

Data publicare: Luni, 09 Septembrie, 2019 Total: 2055 accesari

Alegerile în Biroul Judeţean al PLUS Arad dau cu MINUS, demisii și acuzații grave !

Alegerile pentru Biroul Judeţean Arad al PLUS au generat un scandal intern în partidul condus de Dacian Cioloş și s-a lăsat cu demisia Laurei Pascu, membră a PLUS Arad.


Laura Pascu este cea care a dus recent steagul partidului pe cel mai înalt vârf din Munţii Caucaz, aceasta anunțându-și însă demisia din partidul lui Dacian Cioloș, duminică, 8 septembrie, pe pagina de socializare Facebook , dezamăgită de practicile unor colegi.



 

Brambureala este din ce în ce mai mare în filiala Plus Arad, care nu are o conducere încă, aceasta începând la începutul săptămânii trecute când o altă Laura, Laura Crișan (ex-Bîlcea) și-a anunțat candidatura la fotoliul de primar în 2020 susținută de filiala Plus Arad deși aceștia sunt în alianță cu USR-ul care este în plină competiție internă pentru alegerea unui candidat, și care evident habar nu aveau de astfel de “susțineri”  

 

"Am intrat în Partidul Unității Libertății și Solidarității pentru că am crezut în principiile și ideile prezentate în Manifestul PLUS. Onestitate. Competență. Integritate. Dar și pentru că am încredere totală în Dacian Cioloș.

Cred în meritocrație. Cred în omul potrivit la locul potrivit.

Și pentru că toate aceaste credințe ale mele mi-au fost demontate azi, drumurile noastre se despart. Al meu și al partidului.

Atât timp cât nu vom înțelege că nu putem face politică nouă cu metehne vechi, pesediste, cât timp nu vom vota cu capul nostru și nu așa cum ne dictează cineva pe foaie, cât timp vom accepta și vom menține un nivel de analfabetism funcțional în rândul membrilor de partid sau al conducerii acestuia, cu părere de rău o spun că NU VOM SCHIMBA NIMIC în țara asta.

Nu am candidat la nicio funcție și, ca simplu membru, sunt absolut dezamăgită de rezultatul alegerilor Biroului Județean. Și, pentru că nu-mi permit luxul de a mă preface și de a sta cuminte în banca mea, voi ieși din PLUS Arad.

NU așa se contruiește un partid curat. Cu membri înscriși și aduși la vot cu autobusul. Cu influențări directe cum și ce să voteze. Cu manipulări și tactici pesediste.

Regret profund și deplâng soarta filialei Arad. Și cel mai rău îmi pare că trebuie să plec.

P.S.: Dacian, nu ai un alt partid?", a scris Laura Pascu pe Facebook.





Sursă Foto: Facebook