Victorii în primele două amicale pentru FCC Baschet Arad. Trupa lui Mudresa a dispus de doi adversari din Serbia

Data publicare: Luni, 09 Septembrie, 2019 Total: 691 accesari

Victorii în primele două amicale pentru FCC Baschet Arad. Trupa lui Mudresa a dispus de doi adversari din Serbia

FCC Baschet Arad s-a deplasat în Serbia pentru primele două amicale ale verii. Sâmbătă, echipa antrenată de Dejan Mudresa a învins cu 66-43 în partida contra celor de la Novosadska ZKA Novi Sad.

 

Aradul a dominat meciul de la un capăt la altul. După un început mai echilibrat (12-9 la finalul primului sfert), „galben-albastrele” au preluat complet conducerea disputei. Diferenţa pe tabelă între cele două combatante a crescut după fiecare sfert: 30-19 la pauză, respectiv 49-31 cu 10 minute înainte de ultima parte a jocului. Ecartul de puncte s-a majorat şi în sfertul cu numărul 4, pentru un maxim final de 66-43. Marcatoarele FCC-ului au fost Karakasevic 19 puncte, Webb 14, Akathiotou 7, Ciotir 5, Hadzovic 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok 2 puncte.

 

Duelul de duminică a fost unul mai strâns, contra celor de la ZKK Vrbas Medela. Practic, a fost o reîntâlnire a tehnicianului Mudreša cu echipa la care a activat ca principal până de curând. Un meci în care gazdele întâlnirii au fost în avantaj pe tabelă până la capătul primelor două reprize. După pauza mare, FCC Baschet Arad a întors disputa în favoarea ei, sfertul al treilea fiind decisiv în stabilirea învingătoarei. Karakasevic 12 puncte, Hadzovic 12, Webb 8, Inkina 8, Fodor 6, Akathiotou 5, Mercea 4, Ardelean 4 şi Ciotir 3 au fost marcatoarele trupei arădene.

 

Pentru FCC Baschet urmează o săptămână de pregătire pe plan local, care se va încheia cu un turneu în Slovacia.

 

baschetarad.ro