TRAGEDIE într-o familie din Arad ! O tânără mamă a murit în accident, iar soțul și copiii ei au fost răniți

Data publicare: Duminica, 08 Septembrie, 2019 Total: 5936 accesari

TRAGEDIE într-o familie din Arad ! O tânără mamă a murit în accident, iar soțul și copiii ei au fost răniți O adevărată nenorocire s-a abătut peste o familie din Arad în noaptea de 7 spre 8 septembrie a.c., în jurul orei 23:45, când în urma unui cumplit accident rutier, 2 copii au rămas fără mamă. Ce s-a întâmplat

Tragedia a avut loc pe drumul DN7 în localitatea Odvoș din județul Arad. Șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Arad, mort de beat, în timp ce conducea autoturismul în care se afla soția acestuia în vârstă de 36 de ani și cei doi copii ai lor, de 3 respectiv 6 ani, la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-o casă. 

În urma impactului deosebit de violent, femeia, mama celor doi copii, pasageră în dreapta șoferului, din nefericire a murit pe loc. Cei doi copii și șoferul mașinii au fost răniți,dar erau conștienți la sosirea echipajelor de intervenție și au fost transportați la spital. 

Potrivit IPJ Arad, șoferul autoturismului a provocat această tragedie din cauza consumului de alcool (0,84 mg./ l. alcool pur în aerul expirat) precum și a vitezei excesive, el nu adaptase viteza la condițiile drum (carosabil umed și ploaie). 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare din culpă.

FOTO: ISU ARAD