Ei sunt eroii de pe SMURD care sting și incendii. Ce s-a întâmplat sâmbătă seara

Data publicare: Sambata, 07 Septembrie, 2019 Total: 1399 accesari

Ei sunt eroii de pe SMURD care sting și incendii. Ce s-a întâmplat sâmbătă seara În seara zilei de sâmbătă 7 septembrie a.c., în jurul orei 19:00 un autoturism a luat foc pe drumul ce leagă Sântana de Zimandu Nou. Din fericire, echipajul de pompieri de pe SMURD Ineu era în zonă și a  reușit să stingă incendiul

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volnului, părăsind partea carosabilă și a intrat într-un copac de la marginea drumului. În urma impactului mașina a luat foc. Din acel moment, ceea ce s-a întâmplat putem spune doar atât: că șoferul a avut zile. 

Exact în acele momente, pe acolo trecea un echipaj SMURD al Detașamentului de Pompieri Ineu, care transporta la Arad un pacient din Cermei, mușcat de câine.

Când au văzut nenorocirea, cei 3 pompieri au coborât imediat și 2 dintre ei au acționat cu stingătoarele din dotarea ambulanței, iar cel de-al 3-lea acorda îngrijiri medicale șoferului care a reușit să iasă singur din mașină. 

"În scurt timp a ajuns și echipajul de stingere a Detașamentului Arad care a găsit incendiui izolat, fără a se extinde la întreaga mașină și un echipaj SAJ care a preluat victima" a precizat maiorul Pleșca Geroge, purtător de cuvânt al ISU Arad. 


FOTO: fan Ghidul Arădean




Foto: ISU ARAD