Drumul județean Pâncota-Buteni intră în lucru din octombrie

Data publicare: Luni, 02 Septembrie, 2019 Total: 1354 accesari

Drumul județean Pâncota-Buteni intră în lucru din octombrie

În luna octombrie încep lucrările la drumul județean Pâncota-Măderat-Târnova-Șilindia-Cuied-Luguzău-Buteni! Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la Consiliul Județean Arad, unde s-a semnat contractul de execuție cu firma DSE Consulting.


Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a declarat că în săptămânile următoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanții constructorului, pentru a se stabili calendarul lucrărilor. Valoarea contractului este de 40 de milioane de lei plus TVA.


„La începutul mandatului prioritatea zero pentru această echipă de la conducerea Consiliului Județean Arad, a mea, împreună cu vicepreședintele Răzvan Cadar și cu domnul președinte Iustin Cionca, a fost să modernizăm mare parte din drumurile județene. Astăzi proiectul principal, „proiectul de încredere”, așa cum l-am numit noi, Arad – Șiria – Pâncota – Buteni are o primă fază de încheiere de contract. Este un tronson de 31,3 km care nu a fost modernizat din anii ‘60, practic poate nu a fost modernizat niciodată așa cum trebuie. Se va lucra pe toate zonele, inclusiv zona de acostament, zona de terasament și la șanțurile de scurgere. Va fi practic un drum nou de la Pâncota la Buteni! În următoarea perioadă vom demara și alte lucrări în județ și vom semna și noi contracte de execuție”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.