TRAGEDIE la Arad ! O fetiță de numai 5 ani a murit strivită de un gard

Data publicare: Vineri, 30 August, 2019 Total: 7389 accesari

TRAGEDIE la Arad ! O fetiță de numai 5 ani a murit strivită de un gard Joi seara 29 august a,c., în jurul orei 19:30 ceasul rău anunța că o nenorocire avea să se abată peste membrii unei familii din Arad. Fetița lor de numai 5 anișori a murit strivită de un gard care a căzut peste ea

Tragedia a avut loc pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Arad ,acolo unde fetița se juca liniștită, când la un moment dat, un gard s-a prăbușit chiar peste ea.

Când părinții au văzut nenorocirea au luat fetița imediat pe brațele tremurânde și cu inima strânsă de durere au alergat cu ea într-un suflet la spital.

Din nefericire eforturile depuse de medici ca să o salveze au fost fără rezultat, deoarece leziunile suferite de fetițe erau incompatibile cu viața. Doctorii au declarat decesul fetiței. 

" Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrec evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă" au precizat reprezentanții IPJ Arad

Foto: arhivă