Un arădean, proprietarul PONEIULUI pierdut este căutat să-și ia acasă animalul!

Data publicare: Joi, 29 August, 2019 Total: 1245 accesari

Un arădean, proprietarul PONEIULUI pierdut este căutat să-și ia acasă animalul!

UPDATE: Poneiul a ajuns acasă

 

Poneiul găsit de un arădean în cartierul Aurel Vlaicu ieri, 28.08.2019, a fost astăzi revendicat și luat acasă de stăpânul său. Proprietarul, care locuiește în cartierul Gai, a declarat că animalul a fost lăsat să pască dezlegat pe un câmp din apropiere, iar la un moment dat nu a mai fost de găsit. Bărbatul a fost avertizat verbal de către polițiștii cu atribuții de supraveghere comunitară, cu mențiunea că la o nouă abatere va fi sancționat în temeiul Legii 61/1991/R.



De o misiune inedită au avut parte polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară miercuri, la orele prânzului.

 

Un ponei care circula liber în imediata apropiere a Secției 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu a fost găsit, în preajma orei 12.00, de un arădean. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri, anunțându-și descoperirea și solicitând sprijin la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

 

În colaborare cu reprezentanții Serviciului Ecarisaj, patrupedul a fost preluat de pe domeniul public și transportat la Adăpostul Public de pe Calea Bodrogului. Ținând cont de faptul că poneiul se află în imposibilitatea de a-și declina identitatea sau de a oferi relații care să conducă la identificarea stăpânului său, acesta este așteptat la adăpost, pentru a-și lua acasă animalul.


Un arădean, proprietarul PONEIULUI pierdut este căutat să-și ia acasă animalul! 1
Un arădean, proprietarul PONEIULUI pierdut este căutat să-și ia acasă animalul! 2