PERICOL pe drumurile din Ineu ! Un tânăr de 18 ani prins la volan băut și fără permis de conducere

Data publicare: Miercuri, 28 August, 2019 Total: 1496 accesari

PERICOL pe drumurile din Ineu ! Un tânăr de 18 ani prins la volan băut și fără permis de conducere Marți 27 august a.c., polițiștii orașului Ineu au prins în trafic un tânăr de numai 18 ani, care nu doar că era băut la volan, dar acesta nu deținea nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul în care tânărul de 18 ani din Ineu a fost prins de polițiști, băut și fără permis de conducere, acesta se afla la volanul unei autoutilitare, fără să se gândească la ce pericol se expune atât el cât și ceilalți participanți la trafic. 

" În urma testării cu aparatul alcooltest acestea rezultatul o alcoolemie de 0,42 mg/l de alcool pur în aerul expirat" au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

La numai 18 ani s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere. 

De asemenea, polițiștii au depistat un alt bărbat în vârstă de 33 de ani din Arad, care pe raza localității Iratoșu conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice, fără a avea permis de conducere. 


Foto: arhiva