Bîlcea: Mihai Fifor, colecţionar de funcţii cu zero rezultate!

Data publicare: Luni, 26 August, 2019 Total: 958 accesari

Bîlcea: Mihai Fifor, colecţionar de funcţii cu zero rezultate!

Continuă şirul nominalizărilor inutile pentru Mihai Fifor în funcţia de ministru. După ce a trecut pe la Ministerul Economiei, Ministerul Apărării şi vicepremier pe parteneriate strategice, Fifor este propus pentru Interne.

„Senatorul Fifor este imaginea reprezentativă a PSD: adună funcţii degeaba, cu zero rezultate. Plimbarea aceluiaşi om pe la trei ministere, la care se adaugă şi o funcţie de vicepremier în doar câţiva ani este un semn al indeciziei, incompetenţei şi ineficienţei PSD. Este evident că domnul Fifor nu poate fi pregătit pentru toate aceste domenii, de fapt nu este pregătit pentru niciunul dintre ele. Cu câteva săptămâni în urmă, administraţia locală din Arad a transmis o serie de priorităţi ale administraţiei locale domnului Fifor, numit atunci vicepremier. Nu a schiţat niciun gest din care să aflăm măcar că a luat la cunoştinţă de solicitările noastre şi a şi plecat din funcţie, spre alt scaun de ministru. Constatăm că domnul Fifor este un colecţionar de funcţii exercitate degeaba, fără niciun folos pentru Arad sau pentru români.

Guvernarea PSD se scufundă zi de zi în submediocritate, PSD pierde tot mai mult încrederea românilor, dar domnul Fifor reuşeşte să adune noi funcţii, să aibă de unde pleca. Singura poziţie pe care a reuşit să o păstreze miraculos este cea de linguşitor pe lângă liderul PSD, indiferent dacă acesta s-a numit Ponta, Dragnea sau Dăncilă. Postat zi de zi în spatele doamnei Dăncilă, Fifor a preluat Ministerul de Interne pentru a-l folosi în campania electorală a şefei sale de partid. Parazitarea funcţiilor de ministru în această manieră este o jignire pentru toţi românii şi unul dintre motivele pentru care PSD trebuie înlăturat de la guvernare”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.