Mii de arădeni prezenţi sâmbătă seara pe Strandul Neptul pentru recitalurile lui Holograf, Puya, Dorian Popa și Ioana Ignat

Data publicare: Duminica, 25 August, 2019 Total: 1655 accesari

Mii de arădeni prezenţi sâmbătă seara pe Strandul Neptul pentru recitalurile lui Holograf, Puya, Dorian Popa și Ioana Ignat

Peste 9.000 de arădeni au fost prezenţi sâmbătă seara pe Strandul Neptul la concertul de muzică uşoară din penultima seară a Zilelor Aradului. Pe scena amplasată în spatele bazinelor au urcat: Ștefan Stan, Dorian Popa, Ioana Ignat, Puya și “clasicii” de la Holograf, care au fost şi capul de afiş al serii de sâmbătă.




 

Vine o zi“, „Ochii tăi“, „Ți-am dat un inel“, „Primăvara începe cu tine“, au fost câteva din celebrele melodii cu care au încântat arădenii cei de la Holograf, seara de sâmbătă încheindu-se cu un superb show de lasere, ca apoi cei care au fost pusi pe petrecere, au putut ajunge în zona bazinelor să continue petrecerea la Pool Party.


 



Pool Party



Duminică, în ultima pentru concertul de muzică uşoară programat în ultima zi a Zilelor Aradului, pe scena amplasată în incinta Strandului Neptun începând cu ora 19:30, vor urca: Fantazia, Mario Band, Melting Dice și ANDRA, a cărui recital va încheia cele 10 zile de sărbătoare în oraşul de pe Mureş.