Dezvăluire explozivă! „Coldea este consilierul USR-ului, al lui Dan Barna”

Data publicare: Sambata, 24 August, 2019 Total: 3050 accesari

Dezvăluire explozivă! „Coldea este consilierul USR-ului, al lui Dan Barna”

Consultantul politic Cozmin Guşă a făcut o serie de dezvăluri despre cine se află în spatele USR. Informația, a spus el pentru dcnews, a fost descoperită după ce a făcut mai multe cercetări în 2016, în perspectiva campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

„Florian Coldea este consilierul USR-ului, al lui Dan Barna”, a dezvăluit Gușă. El a explicat că a verificat la alegerile din 2016 felul în care a fost constituit USR, cum a fost finanţat, oamenii care l-au finanţat şi cine i-a îndemnat pe acei oameni să finanţeze USR.

„Toate firele mele din 2016 au dus la Florian Coldea. Nu are rost să vorbesc de acei oameni de afaceri, că şi-au făcut datoria. Unii apar în catastifele de finanţare”, a continuat consultantul politic.

 

 

Gușă susține că USR a fost creat cu sprijinul subteran al lui Coldea. ”Sigur că Cioloș-USR este creația cuiva, ca și Coldea spre exemplu, am și spus că-și face partid. Toate aceste lucruri trebuie să îl pună pe gânduri pe Klaus Iohannis, dar și pe cei din PNL, pentru că e o construcție într-un fel logică. Tu știi, eu știu, că USR-ul când a fost creat a fost creat cu sprijinul subteran al lui Coldea și cu sprijinul indirect al lui Cioloș, care era prim-ministru, care a refuzat atunci să sprijne PNL-ul, având la dreapta lui un Paul Gheorghiu, ca secretar general al Guvernului, omul lui Coldea de la Arad”, a spus consultaltul politic.

 

Gușă crede că președintele Klaus Iohannis are o responsabilitate față de societate.

”Deci în acest moment, îngrijorarea pentru Klaus Iohannis este una majoră, pentru societatea românească este una majoră, pentru că treaba asta cu USR și Cioloș, cu Cioloș în frunte, este o aventură. Omul și-a arătat nu doar lipsa de dedicație pentru țară, dar și incapacitatea, iar aceste lucruri îl avantajează inclusiv pe Dragnea, despre a cărui nocivitate pentru societatea românească am tot vorbit și pe cât vorbim de fapt nici nu mai merită să vorbim. Eu sper că această imagine care se creează să îl mobilizeze pe Klaus Iohannis, pentru că nu e vorba doar despre mandatul dânsului, ci despre România. Este responsabilitatea lui ca președinte să intre în campanie și să inspire ceva normal, nu ceva de tip securistic, apropo de USR-Plus, nici ceva baronistic, apropo de Dragnea și ai lui”, a concluzionat Cosmin Gușă.