Ce mascaradă! Candidatul USR pentru Primărie a fost decis, competiţia internă e o farsă!

Data publicare: Miercuri, 21 August, 2019 Total: 2551 accesari

Ce mascaradă! Candidatul USR pentru Primărie a fost decis, competiţia internă e o farsă!

USR a decis de anul trecut candidatul pentru Primărie: este deputatul Sergiu Cosmin Vlad. O negociere a fost tranşată şi anul acesta, în perioada în care se anunţa şi o competiţie internă pentru funcţia de primar, pe principiul „noi nu suntem ca şi ceilalţi”. Fix ca partidele mai vechi, USR la care e vopsit doar gardul a rezolvat problema candidatului într-un cerc de câteva persoane. Aşa se explică de ce nu a depus o candidatură şi senatorul Adrian Wiener – acesta nu a vrut să facă figuraţie într-o piesă cu final anunţat. Wiener a candidat la Primărie şi în 2016 şi părea determinat să construiască o candidatură, se putea citi asta din modul în care şi-a conturat comunicarea publică. Dar jocurile interne l-au făcut să renunţe.

Cărţile sunt făcute deja pentru deputatul Sergiu Cosmin Vlad. Incolor, insipid, fără o activitate vizibilă, acesta e vechi prieten cu Vlad Botoş, liderul local şi europarlamentarul USR. Împreună s-au plimbat pe la diverse partiduleţe şi formaţiuni politice cu aceeaşi obsesie: Primăria.

Planul vechi al celor doi a fost pregătirea deputatului pentru a ataca funcţia de primar. USR a subordonat totul acestui plan, a uitat cu totul să atace PSD, dimpotrivă şi-a coordonat acţiunile cu cei de la PSD, pentru că ţinta reală este Primăria iar candidatul propus Sergiu Cosmin Vlad.

Aşa-zisa cursă internă cu eseuri, proiecte şi promisiuni este o simplă mascaradă (poate de aici şi nivelul anost şi lipsit de imaginaţie al prezentărilor). „Competiţia” este populată de personaje de care nu a auzit (şi probabil nici nu va auzi) mai nimeni. Tot circul este pus în scenă pentru ca desemnarea candidatului să pară un joc democratic iar „alesul” lui Botoş să fie aureolat cu o mare victorie. Aşadar, dacă aveam cititori de bună credinţă care au crezut măcar o clipă într-o competiţie în USR, le spunem să stea liniştiţi şi să aştepte să apară candidatul USR, Sergiu Cosmin Vlad, pe un norişor alb ca spuma laptelui.