Crime într-un spital de Psihiatrie! Peste zece victime rănite şi decedate

Data publicare: Duminica, 18 August, 2019 Total: 3039 accesari

Crime într-un spital de Psihiatrie! Peste zece victime rănite şi decedate

Patru oameni au fost omorâți noaptea trecută în Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, județul Buzău. Criminalul, un bărbat internat la același spital a ucis patru pacienți și a rănit grav alți nouă, folosind un stativ de perfuzie.

În jurul orei 3:30, unul dintre pacienții internați în secția de Psihiatrie acuți, aflat în salonul cu regim normal, a luat un stativ de perfuzii și a lovit în zona capului pacienții din salonul său și din unul dintre cele alăturate, unde erau internate femei. 

Bărbatul de 38 de ani era internat de câteva zile la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca. După cele patru crime înfiorătoare și rănireagravă a altor nouă pacienți, acesta a încercat să fugă din spital, dar din fericire un echipaj de polițiști se afla întâmplător în zonă și a fost prins.

Managerul unității medicale a declarat că agresorul era internat pentru probleme cu alcoolul și a lovit victimele fără ca acestea să apuce să ceară ajutor. Ultima victimă care a fost rănită s-a trezit și a reușit să alerteze personalul medical. Totul s-ar fi petrecut în doar câteva secunde.