Daca ai BMW, atunci ai prioritate

Data publicare: Sambata, 17 August, 2019 Total: 5591 accesari

Daca ai BMW, atunci ai prioritate

Vineri seara, în jurul orei 23:15, în prima zi a Zilelor Aradului, nu departe de Parcul Regina Maria unde a concertat Bosquito, mai exact în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Voinicilor cu Bulevardul Titulescu, a avut loc un incident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, un BMW înmatriculat în Fraţa, şi un Volkswagen.


Autoturismul Volkswagen se deplasa pe Bd. Nicolae Titulescu, iar în sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Voinicilor, a fost acrosat de autoturismul BMW care se deplasa pe sub viaductul CFR din zona, şi care conform martorilor, s-ar fi deplasat cu viteză.

 

Conform regulilor de circulaţie, maşinile care se află deja în sensul giratoriu au prioritate, deci conform logicii circulaţiei, autoturismul Volkswagen era pe drumul cu prioritate.


În ambele autoturisme se aflau mai multe persoane, în Volkswagen se aflau trei pasageri, o familie tânără cu un copil minor, n-am reuşit să aflăm câti pasageri se aflau în autoturismul BMW, însă cert este că şoferul din BMW reclama o lovitură în zona ochilui stâng, în timp ce pasagerii din Volkswagen s-au ales cu o sperietură serioasă, însă la prima vedere, fără leziuni.


La faţa locului au sosit trei echipaje de poliţie, una a Poliţiei Locale şi două ale IPJ Arad, care în urma cercetărilor vor stabili circumstanţele incidentului rutier, martorii oculari însă susţineau că cei din BMW nu s-ar fi asigurat la intrarea în sensul giratoriu şi că ar fi avut viteză.


În urma incidentului rutier, autoturismul BMW a ajuns pe spaţiul verde, ambele autoturisme suferind avarii însemnate.