UTA vrea să continue seria perfectă contra celor de la Csikszereda. Balint: „Rezultatele ne obligă”

Data publicare: Vineri, 16 August, 2019 Total: 858 accesari

UTA vrea să continue seria perfectă contra celor de la Csikszereda. Balint: „Rezultatele ne obligă”

Mâine, de la ora 11:00, UTA dă piept pe „Motorul” cu nou-promovata Csikszereda Miercurea Ciuc. Echipa „roș-albă” e pe primul loc în clasament după succesele cu 3-0 împotriva celor de la Dunărea Călărași și Petrolul, în timp ce oaspeții au o victorie (3-0 cu Metaloglobus) și o înfrângere (1-2 cu Gloria Buzău) în primele două runde.

 

Laszlo Balint a antrenat la Miercurea Ciuc în sezonul 2017-18 și este conștient de forța nou-promovatei: „Ne aşteaptă un joc complicat, cu un adversar pe care îl cunosc, sunt bine organizaţi şi nu vor ridica steagul la Arad. Pornim favoriţi, punctele sunt foarte importante, băieţii fiind conştienţi că au valoarea de a trece şi de Csikszereda. I-am simţit determinaţi, iar împreună am încercat să eliminăm, prin discuţii şi aplicaţii pe teren, greşelile şi neajunsurile semnalate în precedentele jocuri. Sun mulţumit de vestiar, nu avem doar jucători valoroşi, ci şi maturi. Trebuie să confirmăm acest start de sezon, rezultatele ne obligă.”

 

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit vreodată într-un meci oficial, deoarece clubul ciucan se află în premieră în Liga a II-a după 115 ani de existență.

 

Biletele s-au pus deja în vânzare și pot fi achiziționate astăzi, între orele 11:00-14:00 și 16:00-18:00 de la sediul clubului (Calea Victoriei nr. 20) sau mâine, începând cu ora 09:00, la Stadionul „Motorul”.