Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost recepționat, dar nu poate fi deschis circulației

Data publicare: Marti, 13 August, 2019 Total: 2475 accesari

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost recepționat, dar nu poate fi deschis circulației

Lotul 4 Lugoj-Deva al autostrăzii A1, dintre Șoimuș și Ilia, județul Hunedoara, a fost recepționat de CNAIR, dar șoseaua de 22 de kilometri nu poate fi deschisă circulației. Motivul: bretelele care ar fi permis descărcarea traficului se află pe alt lot pe care nu a putut fi începută recepția. 

„Lotul 4 al autostrazii Lugoj- Deva este parte integrantă a coridorului 4 Pan european ( Rin- Dunăre), iar pe traseul acestuia se află Dealul Şoimuş (n.r. cunoscut ca şi Dealul liliecilor), unde a fost pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România.

Antreprenorul acestui contract în valoare de peste 419 mil. lei fără TVA este Asocierea S.C. Tehnostrade SRL -SC Spedition UMB SRL.

Bretelele rutiere care ar fi permis descărcarea traficului auto de pe lotul 4, se află pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, pe care nu a putut fi începută recepţia din cauză că nu au fost îndeplinite condițiile tehnice necesare”, susţin reprezentanţii CNAIR, într-un comunicat, potrivit realitatea.net.