Vouchere de vacanţă 2019. Cum le poţi folosi şi după data expirării

Data publicare: Marti, 13 August, 2019 Total: 3719 accesari

Vouchere de vacanţă 2019. Cum le poţi folosi şi după data expirării

Voucherele de vacanță pot fi folosite și după data de expirare a acestora. Mai mult, specialiștii dezmint zvonul cum că tichetele ar trebui folosite chiar cu o lună mai repede de data de expirare.

În luna octombrie a acestui an expiră voucherele de vacanță primite de bugetari în cursul anului trecut. În spațiul public s-a vehiculat tot mai mult că acestea ar trebui folosite chiar cu o lună mai repede față de data de expirare, în caz contrar ”nu le-ar mai accepta nimeni”, potrivit romaniatv.net.

Zvonul este dezmințit de specialiștii în turism și spun că tichetele de vacanță ar putea fi folosite chiar și după ce expiră, într-un mod simplu. 

”Voucherele de vacanță pot fi folosite și după ce expiră. Cei care dețin astfel de tichete pot merge la o agenție de turism până în ziua în care acestea expiră și pot să își rezerve vacanța sau vacanțele în orice perioadă, chiar dacă voucherele expiră. Ei merg la agenția de turism în perioada de valabilitate a tichetului și își programează vacanța oricând, chiar și anul viitor dacă doresc. Dacă expiră voucherele de vacanță asta nu înseamnă că expiră și perioada în care poți pleca în vacanță. Potenzmittel ohne Rezept De asemenea, nu este adevărat că voucherele de vacanță trebuie folosite cu o lună înainte ca acestea să expire”, a precizat preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică, Corina Martin, în exclusivitate pentru DCNews.