UPDATE: Victima a fost găsită! - Autoritățile sunt în căutarea unui motociclist de enduro, rămas în pană într-o pădure din județul Arad -

Data publicare: Duminica, 11 August, 2019 Total: 3840 accesari

UPDATE: Victima a fost găsită! - Autoritățile sunt în căutarea unui motociclist de enduro, rămas în pană într-o pădure din județul Arad -

UPDATE: Victima, bărbat 42 de ani din județul Gorj a fost găsit de plt. Maj Leric George, de la Sectia Barzava, aflat în timpul liber, membru a unui club de Enduro. Bărbatul a fost predat și coborât până la echipajul SMURD și este în stare buna, dar deshidratat.

Un motociclist a apelat astăzi 112, după ce a rămas în pană cu motocicleta de enduro într-o pădure, mai sus de localitatea Obârșia. Acesta susține că este obosit și deshidratat și necesită ajutoare.

ISU Arad transmite că au plecat în căutare forțe de intervenție de la Secția de Pompieri Bârzava, doi pompieri cu un autoturism de teren, un echipaj SMURD, doi jandarmi cu un autoturism de teren, doi polițiști de la postul Petriș și doi angajați de la Ocolul Silvic cu un autoturism de teren. Câteva minute mai târziu, aceștia au anunțat că a fost solicitat în sprijin și un echipaj Salvamont Salvaspeo.

Localizarea a fost făcută în funcție de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul, de către autoritățile din județul Hunedoara care au preluat apelul la 112.

Autoritățile sunt în căutarea unui motociclist de enduro rămas în pană într-o pădure din județul Arad