Liberalii arădeni au apăsat butonul de start pentru prezidenţiale

Data publicare: Sambata, 10 August, 2019 Total: 1088 accesari

Liberalii arădeni au apăsat butonul de start pentru prezidenţiale

Peste 100 de liberali arădeni au fost prezenţi sâmbătă dimineaţa pe platoul din faţa Primăriei Arad anunţând startul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din acest an care vor avea loc pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur.

 

Liberalii sunt primii care şi-au desemnat şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale, fiind vorba de actualul preşedinte Klaus Iohannis, şi sunt primii care încep şi campania de strângere de semnături pentru aceste alegeri.



 

Începem încă o bătălie pe care o câştigăm sigur, nu facem niciun compromis, nu negociem cu nimeni, mergem cu preşedintele României la victorie! a transmis primarul Aradului, Călin Bibarţ.

 

„Dăm startul strângerii de semnături pentru preşedintele Klaus Iohannis, un preşedinte care merită şi trebuie să scape România de rănile adânci lăsate de PSD-ALDE. Ne bucurăm de entuziasmul tinerilor şi membrilor filialei Arad alături de care vom strânge un număr record de semnături cum am reuşit şi în cadrul alegerilor europarlamentare”, a declarat vicepreşedintele CJ, Răzvan Cadar.



 

„Ca întodeauna Partidul Naţional Liberal este în primul rând! Suntem primii care am ieşit în stradă să aducem semnături pentru un preşedinte al tuturor românilor, un preşedinte care uneşte”, a spus Ionel Bulbuc, viceprimarul Aradului

 

„Am răspuns invitaţiei preşedintelui României, suntem alături de Klaus Iohannis. Vrem o Românie puternică, o Românie normală, o Românie transparentă, o Românie pentru toţi românii”, le-a declarat liberalilor prezenţi deputatul Glad Varga.