Proprietarul casei părăsite de pe Grigore Alexandrescu a luat cinci amenzi în valoare cumulată de 10.000 lei. La a câta va acționa?

Data publicare: Vineri, 09 August, 2019 Total: 2367 accesari

Proprietarul casei părăsite de pe Grigore Alexandrescu a luat cinci amenzi în valoare cumulată de 10.000 lei. La a câta va acționa?

Proprietarul imobilului situat pe strada Grigore Alexandrescu, numărul 2 a fost amendat, pentru a cincea oară în ultimele luni de zile, de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică. Motivul este același: indiferența cu care acesta tratează recomandarea autorităților locale de a igieniza perimetrul, respectiv de a restricționa accesul în clădire.

Amenda pe care proprietarul imobilului o va achita ca urmare a procesului-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor întocmit de polițiștii locali la data de 8 august 2019, pentru încălcarea prevederilor H.C.L.M.162/2006, privind gospodărirea municipiului, este de 2.000 de lei, totalul sancțiunilor contravenționale aplicate proprietarului de către reprezentanții DGPL Arad de la începutul anului ajungând, astfel, la 10.000 de lei.

Proprietarul casei părăsite de pe Grigore Alexandrescu a luat cinci amenzi în valoare cumulată de 10.000 lei. La a câta va acționa 1
Proprietarul casei părăsite de pe Grigore Alexandrescu a luat cinci amenzi în valoare cumulată de 10.000 lei. La a câta va acționa 2