Un nou curs de Manager Proiect la Camera de Comerţ Arad. Care sunt beneficiile acestuia

Data publicare: Vineri, 09 August, 2019 Total: 1322 accesari

Un nou curs de Manager Proiect la Camera de Comerţ Arad. Care sunt beneficiile acestuia

Începând cu data de 23 septembrie 2019, Camera de Comerţ din Arad organizează un nou curs acreditat de MANAGER PROIECT- COD COR 242101, care include 40 de ore de practică și teorie.

Scopul cursului: Însușirea cunoştințelor și dezvoltarea abilităților de scriere şi management al proiectelor finanțate prin fonduri europene.

 

“Cursul Manager Proiect poate reprezenta un element important de recomandare pentru oricine şi în orice poziţie a proiectului. Până şi o afacere poate fi abordată ca un proiect, astfel că dobândirea competenţelor de manager proiect este un pas înainte pentru a iniţia şi gestiona propria afacere”, declară preşedintele Camerei de Comerţ Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Principalele tematici abordate:

 

Cursul se adresează tuturor organizațiilor, instituțiilor sau companiilor private care doresc accesarea unei finanțări din Fonduri Structurale, de Coeziune sau orice finanțare europeană prin intermediul personalului propriu. După absolvirea acestei sesiuni de formare, participanții îşi vor dezvolta abilitățile şi competențele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea şi implementarea unui proiect de succes”, informează managerul Centrului de formare profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

 

Cursul de Manager Proiect este acreditat, recunoscut de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și de Ministerul Educației Naţionale, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

Beneficii:

Condiții de înscriere: studii superioare.

Actele necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă oferim și o serie de discount-uri:

  1. Discount-ul  de fidelizare, oferit membrilor CCIA Arad – 10%.
  2. Discount-ul legat de numărul participanților dintr-o companie/instituție – 10% dacă se înscriu mai mult de 2 angajați.

 

NOTĂ: Reducerile nu se cumulează.

 

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800.