O familie cu doi copii RĂNIȚI într-un grav accident rutier produs pe A1 Arad- Timișoara

Data publicare: Miercuri, 07 August, 2019 Total: 2425 accesari

O familie cu doi copii RĂNIȚI într-un grav accident rutier produs pe A1 Arad- Timișoara În dimineața zilei de miercuri 7 august a.c., în jurul orei 7:15, pe A1 Arad-Timișoara, la kilometrul 539+650 s-a produs un accident rutier între un autoturism și un Tir. În autoturism se afla o familie cu doi copii care au fost răniți

Se pare că accidentul rutier s-a produs în apropiere de coborâre spre Zădăreni, sens de mers Timișoara. Implicate în accident au fost un Tir  cu numere de Bulgaria și un autoturism cu numere de Germania.

În autoturism se afla o familie cu doi copii (mama 38 de ani, copiii de 4 respectiv 7 ani. Toți cei patru au fost transportați la UPU Arad, pentru îngrijiri medicale. 

Din informațiile primite din partea IPJ Arad, agent șef de poliție Claudia Iuga, se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului, cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

Din câte se pare, șoferul autoturismului a schimbat banda de mers fără să se asigure și a intrat în coliziune cu Tir-ul condus de un cetățean bulgar în vârstă de 45 de ani. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier.