O persoană lovită mortal de tren, în apropiere de gara Ilteu. Se ia în calcul sinuciderea

Data publicare: Luni, 05 August, 2019 Total: 2147 accesari

O persoană lovită mortal de tren, în apropiere de gara Ilteu. Se ia în calcul sinuciderea În cursul serii de luni 4 august a.c., un apel la 112 a anunțat că o persoană a fost lovită de tren, în apropiere de gara Ilteu din județul Arad


UPDATE : 
Din informațiile primite din partea IPJ Arad se pare că victima lovită de tren este o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani. Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale, iar cadavrul a fost transportat la SJML în vederea autopsiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George :" O persoană a fost lovită de tren, la 500 de m înainte de intrarea în gara Ilteu dinspre Deva (magistrala 200 CF) ". 

Din nefericire persoana lovită de tren este decedată. În urma frânării garniturii, niciun călător nu a fost rănit. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George, este posibil ca victima decedată să fie femeie.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii.

Nu este exclus să fie o tentativă de sinucidere.

Foto: arhivă