A vrut să facă și el un ban, declarându-și mașina furată

Data publicare: Luni, 05 August, 2019 Total: 1261 accesari

A vrut să facă și el un ban, declarându-și mașina furată

Un bărbat din Iași a și-a declarat autoturismul ca fiind furat, după ce a venit cu el din Republica San Marino, unde este și înmatriculat. Polițiștii au descoperit, însă, că bărbatul de 61 de ani a făcut o declarație falsă, încercând să facă niște bani de pe urma firmei de asigurări.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cercetează un bărbat de 61 de ani, din județul Iași, care, în 1 august, după ce a intrat pe teritoriul României s-a cazat la un motel din Nădlac. 

În dimineața zilei de 2 august a.c., acesta a declarat că autoturismul cu care s-a deplasat (înmatriculat în Republica San Marino) ar fi fost sustras de pe raza localității.

În urma investigațiilor efectuate împreună cu polițiștii orașului Nădlac s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat cu autoturismul în cauză din Republica San Marino în România și a declarat fals că autoturismul i-a fost sustras, în vederea obținerii de despăgubiri de la firma de asigurări.

Polițiștii continuă cerificările pentru stabilirea întregii activități infracționale în vederea luării măsurilor legale care se impun", transmite IPJ Arad.