Andreea Tunsu, fata dispărută din Timișoara a fost GĂSITĂ ! AFLĂ unde era fata

Data publicare: Luni, 05 August, 2019 Total: 7069 accesari

Andreea Tunsu, fata dispărută din Timișoara a fost GĂSITĂ ! AFLĂ unde era fata În urmă cu 2 zile, Andreea Tunsu în vârstă de 15 ani a dispărut de acasă. De atunci, familia ei nu mai are liniște și își caută fata cu disperare. Cine a văzut-o să sune la 112

UPDATE : Andreea Tonciu fata de 15 ani din Timișoara care a fost dată dispărută a fost găsită luni 4 august. A spus că nu a fost victimă a vreunei infracțiuni. De pe surse am aflat că pe o rețea de socializare se vehiculează, că fata ar fi fost plecată la Marea Neagră, în stațiunea Vama Veche, unde a petrecut până astăzi, când s-a întors acasă la domiciliul său.

ȘTIRE INIȚIALĂ
De mai bine de 48 de ore, polițiștii o caută pe Andreea Tunsu. Fata a plecat de la domiciliul său din Timișoara, pe data de 3 august a.c., iar de atunci familia ei nu mai știe nimic de ea. 

Semnalmentele fetei sunt : 1,70 m, constituție atletică, păr întins castaniu, ochi căprui. La data dispariției, fata purta o geacă sport de culoare albastră, adidași roz și un rucsac negru cu paiete.

Cine a văzut-o este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai aropiată secție de poliție.

DISTRIBUIE ARTICOLUL să ajutăm la găsirea ei !