IMAGINI cumplite în Bihor, unde sâmbătă dimineața a avut loc un accident mortal

Data publicare: Sambata, 03 August, 2019 Total: 3047 accesari

IMAGINI cumplite în Bihor, unde sâmbătă dimineața a avut loc un accident mortal În dimineața zilei de sâmbătă 3 august a.c. în jurul orei 6:00 a avut loc un cumplit accident rutier, pe DN1 în localitatea Tileagd, județul Bihor, în urma căruia un om a murit, iar 2 persoane sunt grav rănite fiind în comă. 

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism Matiz și o dubă. După cum se vede și-n imagini, impactul a fost deosebit de violent. Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Tileagd, dinspre Oradea, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri, aproximativ o oră. 

În cele două autoturisme se aflau în total 6 persoane, dintre care, din nefericire, un bărbat a murit, prins printre fiarele contorsionate ale mașinii, iar alte două persoane sunt grav rănite, fiind în comă și cu șanse reduse de viață.

Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările în care s-a produs tragedia, acestea fiind anchetate de polițiști. 

Vă amintim că în urmă cu 2 zile, în localitatea Uileacu de Criș la doar 3 kilometri distanță de Tileagd a avut loc un alt accident cumplit, în urma căruia două persoane au murit. 1xbet https://giris-1xbet.com  

Sursa foto:  ebihoreanul.ro
Sursa video: AlesdOnline - youtube