Meszar, înainte de debutul sezonului: „Obiectivul este să avem rezultate cât mai bune și vedem ce va ieși. Ne-am bucura să dăm prima de promovare”

Data publicare: Miercuri, 31 Iulie, 2019 Total: 662 accesari

Meszar, înainte de debutul sezonului: „Obiectivul este să avem rezultate cât mai bune și vedem ce va ieși. Ne-am bucura să dăm prima de promovare”

În cadrul evenimentului de prezentare a clubului desfășurat aseară, părintele actualei UTA, Alexandru Meszar, a vorbit cu presa despre mai multe aspecte importante ale serii, dar mai ales ale sezonului care e pe cale să înceapă.

 

„Am obișnuit an de an să facem un eveniment, să aducem aminte publicului după o pauză de două luni că UTA există, trăiește și are obiective, mai exact să construiască o echipă puternică, care duce oameni la stadion. Ca la fiecare început de an a fost o emulație, și astăzi au fost peste 1000 de persoane prezente, sperăm să fie așa și după primele meciuri, din care ne dorim să obținem victorii. De mai mulți ani ne gândim la Laszlo Balint pentru postul de antrenor, acum s-a potrivit perfect, era la o echipă de unde l-am putut lua, avem speranțe foarte mari în dânsul și în jucătorii recomandați de el. Obiectivul este să avem rezultate cât mai bune și vedem ce va ieși. Suntem pregătiți să dăm cât mai multe prime, ne-a povestit Laszlo Balint că la Snagov, unde era pe primul loc cu echipa, au trăit doar din prime, fără să primească salarii deloc. Dar au avut rezultate bune, așadar primele s-au dat. Sperăm să facem și noi același lucru, dar bineînțeles să plătim și salariile. An de an este în regulamentul de ordine interioară o sumă foarte importantă pe care o va încasa echipa, care se împarte în cazul unei promovări. Ne-am bucura să o dăm, mai ales că am avea din ce. Dacă promovăm primim bani din drepturile TV, care sunt de 70 de ori mai mari decât cele din Liga a II-a. Având în vedere că noi trebuie să completăm veniturile clubului, bineînțeles că stadionul „Francisc Neuman” ar asigura o sumă mai mare, ținând cont de capacitate și emulația care va fi. Toată lumea din Arad dorește ca stadionul să se termine cât mai repede, inclusiv autoritățile locale. Sperăm ca în 18 aprilie, când UTA împlinește 75 de ani, să jucăm pe noul stadion.”