Detalii cutremurătoare în cazul crimei care a îngrozit România: "Sunt legată cu sârmă! M-a violat, ajutor!"

Data publicare: Sambata, 27 Iulie, 2019 Total: 3100 accesari

Detalii cutremurătoare în cazul crimei care a îngrozit România: "Sunt legată cu sârmă! M-a violat, ajutor!"

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a venit cu noi detalii halucinante despre cazul nepoatei sale ucise la Caracal.

Noi pasaje din apelul disperat al Alexandrei, una dintre fetele ucise la Caracal, au fost dezvăluite și sunt imposibil de suportat de ochii sau urechile cetățenilor unei întregi țări. Informațiile ultimă oră sunt de-a dreptul înfiorătoare. 

„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, a strigat după ajutor, a zis că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea. Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetiței dispărute într-un mod îngrozitor dintre noi.

Un bărbat de 65 de ani este audiat de poliţiştii din Olt în cazul celor două fete dispărute la Caracal, la locuinţa acestuia fiind găsite rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române.

„Am ascultat cu mare greutate ce a spus procurorul-șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Ne-a vorbit de viața unui om de parcă era un băt. Procurorul ierarhic superior poate să ceară dosarul imediat. Avea dreptul și chiar obligația, dacă a văzut tot ce am arătat noi public, să ceară dosarul. Așa s-a și întâmplat, doar dacă nu cumva domnul Licu a dispus să i se dea dosarul. Păi cum a ajuns dosarul la ea dacă nu are dreptul să intre în anchetă? Putea să facă acest lucru, are dreptul legal. Mi s-a părut o dezumanizare a acestei ființe. N-a zis nicio secundă că sufleul acela de 15 ani a murit și a murit din vina noastră".

„Toată ziua am urlat că Buda trebuie să plece. Omul ăla a distrus Poliția Română. Nu mai există Poliția Română. Dispar fete în fiecare zi, unde e poliția?", a mai spus Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a povestit un episod revoltător prin care a fost nevoit să treacă tatăl fetei ucise.

„Eu nu pot să-i las pe oamenii ăștia nepedepsiți? Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui Alexandrei că „dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătești tu pagubele acestei investigații".

„L-a chemat să participe la două dintre cele trei descinderi, punându-l pe el să spargă ușile".

„Măcar Ministerul de Interne, Guvernul a reacționat până la urmă. Apreciez telefonul doamnei Dăncilă, care m-a sunat mai devreme, mi-a spus condoleanțe, mă bucur că l-a demis pe domnul Buda".

„Ofițerii de la fața locului s-au rugat de procurori să intre. Polițiștii au vrut să intre, procurorii le-au interzis cu desăvârșire", a mai spus Cumpănașu.

„De la 11.05, când a fost primul apel al Alexandrei, până la 11 noaptea, ei nu aveau confirmarea că e persoana care a sunat. Le-am zis să o ia pe mamă, pe tată să asculte. Abia atunci l-au luat pe săracul tată și le-a confirmat că e ea. Răspunsul a fost că „ce, criminalul lasă telefonul la îndemâna victimei?".


Sursa


***


Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Ca urmare a intervenției defectuoase, chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a mai cerut demiterea prefectului și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va aștepta marți, în ședina CSAT, o evaluare pe cazul de la Caracal.

Anchetatorii încearcă acum să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj. Mihaela Luiza, care are 18 ani, a plecat de acasă la Caracal în aprilie şi nu s-a mai întors, scrie digi24.ro.