Mihai Fifor, linguşeli strategice: o compară pe Dăncilă cu Ştefan cel Mare!

Data publicare: Sambata, 27 Iulie, 2019 Total: 1414 accesari

Mihai Fifor, linguşeli strategice: o compară pe Dăncilă cu Ştefan cel Mare!

Revenirea lui Mihai Fifor în Guvern, pe post de aghiotant al Vioricăi Dăncilă a debutat cu o declaraţie plină de slugărnicie. Potrivit presei centrale, Fifor a comparat-o pe Dăncilă cu Ştefan cel Mare şi campania electorală pentru prezidenţiale cu lupta de la Podul Înalt.

„Cum ar fi să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ştefan cel Mare. Cam aşa ar fi şi acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis să ne batem cu premierul României. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinşi de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumiţe de genul acesta”, a declarat Mihai Fifor.

Desemnat vicepremier pentru parteneriate strategice, Fifor se dovedeşte de fapt specialist în linguşiri strategice. După ce s-a dat bine pe lângă Ponta, apoi pe lângă Dragnea, acum este principalul aghiotant al Vioricăi Dăncilă.

Nu există apariţie publică în care Fifor să nu apară pe lângă Viorica Dăncilă: deschide o uşă, zâmbeşte cutenitor, fuge desculţ pe plajă. Problema este că din când în când vorbeşte şi calcă în strachini. O fi de la rachete...