UPDATE| Pestă porcină la Sânpetru German !? Se verifică toate autovehiculele!

Data publicare: Sambata, 27 Iulie, 2019 Total: 7595 accesari

UPDATE| Pestă porcină la Sânpetru German !? Se verifică toate autovehiculele!

UPDATE 2: Sunt verificate gospodăriile care dețin porci, din localitatea Periam, județul Timiș (limita cu județul Arad n.r. ) care dețin porci, de către cei de la DSVSA Timiș, însoțiți de un echipaj de poliție.

UPDATE: Din informațiile primite de la fața locului, în aceste momente, la limita dintre județul Arad (localitatea Satu Mare) cu județul Timiș (localitatea Periam) există un filtru al poliției din care fac parte și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare Timiș.

Deocamdată nu există vreun reprezentant al Direcției Sanitare Veterinare Arad. Ajunși la fața locului, ni s-a confirmat prezența pestei porcine, însă reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare susțin că situația 
este sub control.

Din surse (nesigure) am aflat despre posibilitatea prezenței unui focar de pestă porcină în județul Arad, la Sânpetru German.

În aceste momente sunt prezente mai multe echipaje ale poliției care verifică toate autovehiculele, în special cele care transportă marfă, de la localitatea Sânpetru German până la limita cu județul Timiș, respectiv localitatea Satu Mare.

Deocamdată nu deținem o confirmare oficială, însă vom reveni cu detalii în măsura posibilităților.

Pestă porcină la Sânpetru German! Se verifică toate autovehiculele!