Atenție călători! CFR anunță modificări în circulaţia mai multor trenuri. Care sunt rutele afectate

Data publicare: Marti, 23 Iulie, 2019 Total: 3191 accesari

Atenție călători! CFR anunță modificări în circulaţia mai multor trenuri. Care sunt rutele afectate

CFR Călători a anunțat mai multe modificări și restricții de circulație din cauza unor lucrări ample care se vor efectua asupra infrastructurii feroviare, în intervalul de timp 24 – 29 august 2019.  

În perioada 24 – 29 august 2019, pentru efectuarea de către CNCF CFR SA a unor lucrări la infrastructura feroviară pe secțiunile Ghioroc – Glogovăț (pe secția Radna – Arad) și Deva – Simeria a fost necesară modificarea circulației trenurilor operate de CFR Călători, după cum urmează:

 


Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să contacteze operatorii CFR la numerele de telefon din stațiile CFR (https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/), 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului din stații.


- în aplicația Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului (în care vă aflați) în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.


- pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.