Preșcolarii de la Bambi au vizitat la Turnu, gospodăria țărănească autentică

Data publicare: Vineri, 19 Iulie, 2019 Total: 1559 accesari

Preșcolarii de la Bambi au vizitat la Turnu, gospodăria țărănească autentică Micuții de la Grădinița P.P. ”Bambi” au vizitat o gosăodărie țărănească autentică, la Turnu, unde au avut parte de surprize. 


Cei mici au fost întâmpinați cu brațele deschide, de gazdele acestei gospodării din Turnu, unde tanti Piri le-a pregătit celor mici, multe surprize. Ei au vizitat casa, iar tanti Piri le-a prezentat copiilor obiecte foarte vechi, așa cum spuneau cei mici, ”ca al bunica”. Ei au observat cum erau ”blenderele” de demult, copiii fiind absolut fascinați. 


Ulterior, cei mici au învățat cum se desfăceau boabele de porumb , ca apoi să învețe să facă și gogoși. Evident, cel mai așteptat moment al copiilor a fost cel în care au savurat gogoși cu dulceață, fiind categoric un moment dulce. 

Copiii s-au bucurat mai bine de 2 ore de aer curat, joacă în curte și mult răsfăț dulce. Tanti Piri, un om extrem de bun la suflet a făcut poze împreună cu cei mici și s-a bucurat și ea de ”nepoții” care le-a umplut curtea de veselie.