Haos într-un avion Tarom în București. Forţele de securitate s-au luptat cu un bărbat care a refuzat să coboare din avion VIDEO

Data publicare: Vineri, 19 Iulie, 2019 Total: 1452 accesari

Haos într-un avion Tarom în București. Forţele de securitate s-au luptat cu un bărbat care a refuzat să coboare din avion VIDEO

Totul a pornit de la soția lui, care s-a așezat exact pe locul unde e ieșirea de urgență din avion. Scandalul a degenerat, iar familia a fost dată jos din avion cu ajutorul polişţiştilor de frontieră. Compania Tarom spune că regretă incidentul, dar că s-a acţionat potrivit procedurilor de securitate.

Incidentul a avut loc pe o cursă Tarom, care urma să decoleze spre Cairo de pe Otopeni. Tot scandalul s-ar fi iscat de la o femeie care s-a așezat pe locul unde e ieșirea de urgență din avion. Cei din echipaj au încercat să îi facă instructajul, dar femeia nu înțelegea nici engleză, nici română.

Membrii aeronavei i-au cerut biletul pentru a verifica dacă acela e locul ei. Femeia nu a înteles, a refuzat şi chiar ar fi încercat să scuipe o stewardesă. Comandantul a decis debarcarea femeii şi a chemat poliţia de frontieră. Moment în care soțul femeii a reacționat. O pasageră de la bord a povestit ce s-a întamplat și a postat filmările.

Videoclipurile arată că ofiţerii de securitate nu au reuşit deloc să calmeze situația. În urma scandalului mai multe persoane au avut nevoie de îngrijire medicală, printre care și femeia de la care a pornit totul şi care este bolnavă de diabet.

După două ore de situație extrem de stresantă, cei doi pasageri alături de copilul lor au părăsit avionul. Potrivit celor de la Tarom, un pasager care stă pe scaunele din zona ieșirii de urgență trebuie să vorbească engleza ori limba echipajului. Poliţiştii de frontieră şi personalul de securitate au intervenit conform procedurilor, pentru punerea în aplicare a măsurii de debarcare, se spune într-un comunicat al poliţiei de frontieră. Femeia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie romaniatv.net.