Asociația „Cetatea Voluntarilor“ modernizează Secția de Neonatologie a Maternului

Data publicare: Miercuri, 17 Iulie, 2019 Total: 2031 accesari

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ modernizează Secția de Neonatologie a Maternului

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ a dat lovitura din nou după ce a contribuit prin voluntariat la renovarea mai multor secții spitalicești din oraș, de-a lungul timpui. De această dată, Secția de Neonatologie a Spitalului Matern va fi renovată cu ajutorul asociației înființate de Anamaria Popa.

Victorie pentru Arad! Secția de Neonatologie a Spitalului Matern va fi reabilitată! Direcția de Sănătate Publică Arad dă aviz favorabil Asociației Cetatea Voluntarilor Arad în vederea reabilitării secției!” au fost cuvintele Anamariei Popa, preşedintele Asociaţiei „Cetatea Volntarilor“.

Din această săptămână au început lucrările de reabilitare a secției menționate care funcționează din anul 1919 și care nu a fost reabilitată, în măsura necesităților, în cei 100 de ani de activitate.

Începând de mâine, aceste poze reprezintă trecutul! Secția de Neonatologie va fi modernizată! Mulțumim că nu ați obosit să ne susțineți cauza!”, a spus Anamaria.

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ modernizează Secția de Neonatologie a Maternului

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ modernizează Secția de Neonatologie a Maternului 2

Asociația „Cetatea Voluntarilor“ modernizează Secția de Neonatologie a Maternului 3

Anamaria a devenit cunoscută după ce a muncit la mai multe proiecte alături de voluntarii asociației care au modernizat cu succes secții ale Spitalului Județean de Urgență Arad, precum Maternul, Secția Boli Infecțioase Copii (etaj, parter, demisol) și altele.

Donațiile oamenilor cu suflet au contribuit la reușita voluntarilor în urma campaniilor majore realizate de Asociația „Cetatea Voluntarilor“ prin care oricine poate în continuare să contribuie.

Donația prin SMS este cea mai la îndemână metodă de a contribui la o cauză de care îți pasă! Trimite DRAG prin sms la 8864 si doneaza 4€/luna, transmite Anamaria Popa, preşedintele Asociaţiei „Cetatea Volntarilor“.