TRAGEDIE la Arad ! Anca Ștefănescu, tânăra rănită în explozie în urmă cu 2 săptămâni a MURIT !

Data publicare: Luni, 15 Iulie, 2019 Total: 5297 accesari

TRAGEDIE la Arad ! Anca Ștefănescu, tânăra rănită în explozie în urmă cu 2 săptămâni a MURIT ! TRAGEDIE în familia fostului director al Filarmonicii din Arad, domnul Dorin Frandeș. Fiica lor, Anca Ștefănescu a murit pe un pat de spital din București, în urma exploziei care a avut loc în Arad. Ea a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, în urmă cu 2 săptămâni, în explozia ce a avut loc în apartamentul în care tânăra femeie locuia. Ce spune fratele acesteia

Durerea pierderii celei mai dragi ființe, a propiului copil, este de nedescris. De asemenea, pierderea propriei sale surori este greu de imaginat. Filip Andrei Frandeș, fratele ei își scrie durerea în câteva rânduri : ”Despre ziua de azi. Sora mea, Anca, a plecat” . Sunt doar câteva cuvinte, în care ”intră” o durere mare, o durere greu de imaginat. Sufletul fratelui acestei tinere este împietrit de durere, iar familia este îngenunchiată de suferința pierderii ființei dragi. 

Cei care au cunoscut-o sunt șocați de această pierdere, mai ales că o știau pe Anca, o fire blândă, plină de iubire, veșnic cu zâmbetul pe buze. Nimeni și nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze.

Vă amintim că pe data de 5 iulie, Anca, în vârstă de 31 de ani și-a aprins o țigară, iar în secunda următoare a avut loc nenorocirea: explozia care a făcut prăpăd în apartamentul în care locuia.

Anca a fost transportată la București, dar în ciuda eforturilor depuse de medicii care s-au străduit să o salveze, în dimineața zilei de luni, acest suflet blând și-a dat ultima suflare, pe patul de spital din București. Anca avea arsuri pe 90% din suprafața corpului.  

Din surse apropiate am aflat că cel mai probabil, înmormântarea va avea loc vineri 19 iulie, la Capela Kuki, strada Cocorilor, din Arad.